Джошуа: Поветкин знае как да нокаутира съперникаСветовният шампион в тежка

...
Джошуа: Поветкин знае как да нокаутира съперникаСветовният шампион в тежка
Коментари Харесай

Джошуа: Поветкин знае как да нокаутира съперника
Световният ш

Джошуа: Поветкин знае по какъв начин да нокаутира противника
Световният първенец в тежка категория Антъни Джошуа съобщи, че е наясно какъв брой рисков противник е Александър Поветкин, който ще се изправи против нещо на 22 септември на стадион "Уембли" в Лондон.

Джошуа ще пази поясите си Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO) против съветския боксьор, който има единствено една загуба в 35 мача на професионалния кръг, както и 24 победи с нокаут. В последния си мач Поветкин брутално нокаутира различен британец - Дейвид Прайс, с цел да стане формален кандидат за купите на Джошуа.

"Този мач сподели, че той знае по какъв начин да нокаутира противника. Има ужасно ляво кроше. Понякога хвърля три следващи. Така че той е потвърдил, че знае по какъв начин се вършат нокаути, а против Паркър аз потвърдих, че мога да устоя 12 рунда", разяснява Джошуа, който в последния си мач победи с единомислещо решение новозеландеца Джоузеф Паркър. Това бе и първият мач на Ей Джей, който не приключва с нокаут за противника му. "Не желая да демонстрирам пренебрежение, само че Паркър оцеля 12 рунда, от самото начало отстъпваше. Аз се боксирах хитро, тъй като мислех, че ми следва мач с Уайлдър и не желаех да пожертвам. Сега имах време да проучвам представянето си и мисля да се върна към предходния си жанр. Няма значение кой е идващият - Паркър, Уайлдър, Кубрат Пулев, Поветкин? Ще изляза на кръга в цялостна атака", добави британецът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР