Джош Клос, който се подвизава като модел и актьор доби

...
Джош Клос, който се подвизава като модел и актьор доби
Коментари Харесай

Обвиниха Кейти Пери в непристойно поведение

Джош Клос, който се подвизава като модел и артист доби популярност откакто взе участие в клипа на Кейти Пери към песента „ Tennage Dream “. Тя беше пусната през 2010-а, а албумът, от който е част, завоюва премия „ Грами “ в своята категория.

Все отново, очевидно не всичко е било както би трябвало. Клос написа в профила си в Инстаграм за неприятна преживелица, на която основател е бил известната певица.

„ Бях на рожден ден. Видяхме се с Кейти и двамата се прегърнахме. Тогава много си падах по нея. Исках да я показва на другар, само че когато се обърнах, тя смъкна панталоните и бельото ми пред всички. Можете ли да си визиите какъв брой бях потиснат? “.

Моделът и артист загатва и друга преживелица по време на фотоси. Според неговите думи, Пери го е нарекла „ противен “, а част от екипа ѝ забранил на Клос да приказва за прекараното време с певицата.

„ Споделям това в този момент, тъй като напоследък се заприказва, че мъжете с власт са перверзни. Но дамите с власт също не са цвете за мирисане “, написа още моделът.

Засега екипът на Кейти Пери отхвърля да разяснява обвиняването.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР