Джоселин Вилденщайн навремето си спечели славата не като светска лъвица

...
Джоселин Вилденщайн навремето си спечели славата не като светска лъвица
Коментари Харесай

От красавица в чудовище: как изглежда известната „жена котка“ днес (СНИМКИ)

Джоселин Вилденщайн преди време си завоюва славата не като световна лъвица или милиардерка (каквато в действителност е), а като жертва на несполучлива пластична хирургия. Сега тя е на 81 години, само че към момента счита себе си за първата хубавица на планетата.

 Джоселин Вилденщайн Джоселин Вилденщайн, Снимка -социални мрежи, Legion-media

От младостта си тя се среща с най-успешните и богати хора в света. По това време, апропо, Джоселин, родом от Швейцария, има доста привлекателен външен тип, само че напълно елементарен. Но нещо в това момиче притегля както известни продуценти, по този начин и известни олигарси.

За първи път Джоселин се омъжва близо до 40-те – през 1978 година, за търговеца на творби на изкуството и милиардер Алек Вилденщайн, един от най-богатите хора в света.

След сватбата Джоселин, която преди този момент не е страдала от липса на пари, които богатите любовници са й предоставяли с ненаситност, стартира да води в действителност първокласен живот. Тя не иска да работи и по тази причина измисля най-екстремните забавления за себе си. Достатъчно е да кажем да вземем за пример, че Вилденщайн се снабдява с същински рис вкъщи, а по-късно и с гепард.

И тогава стартира пристрастеността към пластиките. Всъщност Джоселин даже не мисли за промени във външния тип. Пример й дава брачният партньор й, който взема решение да си направи малко покачване на клепачите.

 Вилденщайн брачен партньор

Джоселин и Алек Вилденщайн

Жена му също взема решение да се оперира с него за компания. „ Очите ми станаха като на африканска котка “, по-късно се възхищава тя.

И това й харесва толкоз доста, че тя продължава да ляга на хирургическата маса, променяйки лицето си още веднъж и още веднъж.

С всяка интервенция тя изглежда все по-зле, само че това не я тормози. В последна сметка мъжът й не устоя и я изоставя поради много по-млад от нея модел. Вярно, Джоселин го осъжда за забележителна сума, която й разрешава да продължи да живее остарелия си живот и още веднъж да ляга на хирургическата маса с плашеща периодичност.

 Джоселин Вилденщайн млада

В същото време, в случай че по-рано тя почтено е говорила за пластична хирургия, в този момент внезапно стартира да твърди, че майката природа я е наградила с подобен външен тип. Просто има някои промени, свързани с възрастта.

В същото време Вилденщайн като че ли не вижда отражението си в огледалото. Тя счита себе си за невероятна хубавица. Но, явно, подозира, че другите не са напълно съгласни с нея. Ето за какво, с помощта на обществените мрежи, тя фотошопира фотосите си по подобен метод, че наподобява по този начин, сякаш друго лице просто е залепено за тялото й.

Сега Джоселин показа нов кадър – съдейки по коментара, тя е пристигнала в Париж за Седмицата на модата. Ето по какъв начин наподобява милиардерката на страницата си.

 Джоселин Вилденщайн фотошоп Джоселин Вилденщайн, Снимка -социална мрежа

В реалност нещата са доста по-лоши. Ето да вземем за пример фотография, направена от папараците преди към шест месеца.

 Джоселин Вилденщайн интервенции Джоселин Вилденщайн, Снимка – легион-медия

Между другото, „ дамата котка “ явно се интересува единствено от това по какъв начин наподобява лицето й. Тя не обръща внимание на тялото, врата, ръцете. Затова от време на време даже в обществените мрежи фотосите й наподобяват плашещи – като че ли стара жена носи маска на младо момиче.

Най-интересното е, че 81-годишната Вилденщайн, макар характерния външен тип, има много плевел персонален живот. От близо 18 години тя се среща с дизайнера Лойд Клайн. Той е на 55 години.

Двойката ту се разделя, ту се сдобрява. Целта им явно е евтина популярност – да влязат в заглавията на всички вестници. През 2016 година светската дама едвам не умъртви обичания си с ножица. На Джоселин й се коствало, че той не й обръщал задоволително внимание. Пристигнала полиция, станал огромен скандал, само че казусът бе потулен.

 Вилденщайн и Клайн Джоселин Вилденщайн и Лойд Клайн в действителността, Снимка – Legion Media

 Вилденщайн и Лойд Клайн Джоселин Уилденщайн и Лойд Клайн в обществените медии, Снимка – обществена мрежа

Няколко години по-късно съседи викат полиция поради огромна нощна кавга сред влюбените. Вярно, те почнали да настояват, че просто вършат обич доста буйно. Както и да е, тази двойка към момента е дружно, което значи, че очевидно са щастливи дружно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР