Джорджина Родригес открито защити приятеля си и голяма звезда на

...
Джорджина Родригес открито защити приятеля си и голяма звезда на
Коментари Харесай

Любимата на Роналдо го подкрепи

Джорджина Родригес намерено отбрани приятеля си и огромна звезда на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе упрекнат от 34-годишната американка Катрин Майорга, че я е изнасилил през юни 2009 година в Лас Вегас малко след прехвърлянето му от Манчестър Юнайтед в Реал (Мадрид). Тази история популяризира немското списание „ Шпигел “, което твърди, че има автентичен документ на извънсъдебното съглашение, което Роналдо и Майорга са подписал, а по-късно португалецът е платил 375 хиляди $ на американката. Майорга пък трябвало в никакъв случай да не приказва за случилото се. Самият португалец отхвърли всичко това.

" Ти постоянно успяваш да превърнеш трудностите, които са пред теб, в действие и мотивация да покажеш какъв брой си популярен. Благодаря ти, че ни караш да се любуваме на всеки мач. Обичам те ", написа Джорджина Родригес на профила си в " Инстаграм ", защитавайки обичания си.

" Изпратихме писмени въпроси, на които не получихме отговори. Никой не ни е съдил за предходни вести, свързани с Роналдо “, съобщи заместник-главният редактор на немското списание Алфред Вайнцерл по отношение на това, че са търсили португалеца преди публикуването на материала.

обстоятелства.бг:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР