Джорджина Родригес е на корицата на юнския брой на списание

...
Джорджина Родригес е на корицата на юнския брой на списание
Коментари Харесай

Джорджина Родригес: Срамувах се да тренирам с Роналдо

Джорджина Родригес е на корицата на юнския брой на списание Women`s Health Португалия. Половинката на Кристиано Роналдо театралничи с невероятната си фигура за серия от страхотни фотоси, някои от които и по спортно долни дрехи.
 Джорджина Родригес, Естер Еспозито, Урсула Корберо и коя е новата испанска Instagram кралица
Красавиците, които изместиха Джорджина

Много гореща кръв

В изявлението за списанието испанката споделя за хранителния и спортния си режим, както и за любовта си към балета, която изпитва от дете. Тя танцува от тригодишна възраст и в този момент е на мнение, че балетната школа, през която е минала като дребна, е най-хубавото нещо, което е могло да ѝ се случи. Балетът ѝ е оказал помощ да се самодисциплинира, да се научи на отговорност и, съгласно нея, в този момент й оказва помощ да бъде по-добра майка.

Джорждина се пробва да съобщи здравословния си метод на живот и на четирите им деца, които отглеждат с Роналдо. Испанката роди дребната Алана Мартина на 12 ноември 2017 година Заедно с Джорджина и футболиста обаче живеят и останалите му три деца - Кристиано Роналдо младши и близнаците Ева и Матео.

View this post on Instagram
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on May 26, 2020 at 9:10am PDT

Признава, че за нея фамилията е най-важното нещо в живота и желае дъщерите й също да имат опцията да се допрян до балета, " с цел да може да показа нещо толкоз красиво и неповторимо с тях ".

Що се отнася до тренировките на Джорджина, половинката на Роналдо не крие, че първоначално се е срамувала да тренира с него.

" Представете си, че би трябвало да упражнявате на едно място с най-хубавия състезател в света. Няма по какъв начин да не се смущавате и да не изпитвате позор ", признава испанката.
 Снимка 481420

Впоследствие обаче съумява да преодолее терзанията си. Сега е щастлива, че има най-хубавата компания за образование в спорта, за която може да мечтае, тъй като Роналдо я е научил на толкоз доста неща. Да не приказваме, че с помощта на отличната му подготовка и неизменност в тренировките, тя непрестанно се усеща провокирана да спортува и да се усъвършенства.
 Джорджина Родригес и какъв брой секси е половинката на Роналдо, до момента в който простира
Джорджина Родригес обича да простира по долни дрехи

Да му завиди човек на Роналдо
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР