Джордж Спрингър и Карлос Кореа удариха по един троен хоумрън

...
Джордж Спрингър и Карлос Кореа удариха по един троен хоумрън
Коментари Харесай

Хюстън опря янките на ръба с втора победа в Бронкс

Джордж Спрингър и Карлос Кореа удариха по един троен хоумрън и подсигуряваха успеха на Хюстън Астрос с 8:3 като посетител на Ню Йорк Янкис в мач от №4 от финала в Американската лига на МЛБ. Успехът беше втори следващ за " астронавтите " на ст. " Янки " в Бронкс и отборът се приближи на крачка от Световните серии, повеждайки с 3-1 в плейофа до 4 победи.

Двубоят се игра с 24 часа по-късно от плануваното в истинската стратегия, откакто в сряда вечер в Ню Йорк валя непрекъснат дъжд. В изсъхнало, само че студено време снощи стартерът на " янките " Масахиро Танака (L 1-1) се оказа незадоволително ефикасен. За 5 ининга японецът даде 4 точки от 2 бази за боли и 4 шлагера, измежду които изстрелът на Спрингър над оградата с двама рънери в 3-тия.



Опонентът му на възвишението Зак Грайнке също беше безпределно неуверен, само че някак съумя да се измъкне със единствено една точка за 4 ининга и 1/3. Домакините се разписаха още в 1-вия, когато питчерът на Хюстън пусна три разходки, в това число на Брет Гарднър при цялостни бази и два аута.

Грайнке беше изваден в 5-ия ининг, когато нюйоркчани още веднъж заредиха базите, този път при един навън. Влезлият Райън Пресли (W 1-0) направи два страйкаута против Глейбер Торес и Едуин Енкарнасион и напълно обезкуражи " раираните ", които в последните два мача батират 0 от 13 при рънери в позиция за отбелязване.



В 6-ия ининг резултатът набъбна до 6:1 за Астрос, откакто Кореа наказа риливъра Чад Грийн с втория троен хоумрън в мача. В затварянето на частта офанзива на Янкис отвърна с двоен изстрел над оградата на Гари Санчес, само че с това продукцията на домакините се изчерпа. В 8-ия и 9-ия гостите означиха по още един път надлежно след неточност на втория бейзмен Глейбер Торес и RBI-сингъл на Майкъл Брантли.

Мач №5 е довечера още веднъж в Бронкс и Хюстън ще разчита на аса Джъстин Верландер да затвори серията против Джеймс Пакстън за Ню Йорк. Ако не съумеят, тексасци ще имат още два шанса на своя терен, като в първия от тях топката ще поеме другото чудовище в ротацията им – Герит Коул. Евентуалният шести дуел е на следващия ден, а при постигане до цялостния формат на финала, първенецът в АЛ ще бъде излъчен в неделя на ст. " Минит Мейд Парк ".



ФИНАЛИ В МЛБ 2019

Американска лига

Ню Йорк Янкис - Хюстън Астрос 3:8 (1-3 в серията до 4 победи)
ст. " Янки "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ХЮСТЪН
0
0
3
0
0
3
0
1
1
8
8
1
НЙ ЯНКИС
1
0
0
0
0
2
0
0
0
3
5
4

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР