Джордж Солт от Манчестър не може да повярва, че 30

...
Джордж Солт от Манчестър не може да повярва, че 30
Коментари Харесай

Този баща 30 години оплаквал дъщеря си на погрешен гроб

Джордж Солт от Манчестър не може да повярва, че 30 години оплаква щерка си на неправилен гроб и всичко това, тъй като надгробният камък бил подложен на неверното място.

Дъщеря му Виктория умряла два дни след раждането си през юли 1988 година Тя била заровена в южното гробище в Манчестър.

Солт ходел на гроба на щерка си два пъти в годината, в продължение на три десетилетия. Обаче, когато за финален път отишъл на гробището, нямало надгробен камък, тъй като бил изместен на мястото, където щерка му в действителност била заровена.

“Погледнах надолу и бях изцяло шокиран. Помислих си, къде изчезна надгробният камък? “, Казва Солт.

Предполага се, че заради направена неточност през осемдесетте години надгробният камък е подложен върху празно гробно място.

Грешката била открита едвам тази година, когато служащите на гробището ревизирали документите и преместили плочата, където трябвало да бъде в действителност.

“Никой не ми сподели за това. Чувствам се предаден ”, прибавя Солт.

“Когато отидеш на гроба на някой, седнеш и приказваш, ти казваш всичко, което те тревожи. Невероятното е, че съм разговарял единствено със земята, тя не беше там “, заключава той.

От градският съвет на Манчестър Сити му изпратили “искрено опрощение ”.

Както се споделя, всичко се е случило от дълго време, тъй че не могат да схванат за какво надгробният камък е подложен на неверното място.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР