Джордж Сен Пиер е широко смятан за най-великия шампион в

...
Джордж Сен Пиер е широко смятан за най-великия шампион в
Коментари Харесай

Уудли: Искам победителя от Сен Пиер - Биспинг

Джордж Сен Пиер е необятно считан за най-великия първенец в света на смесените бойни изкуства в полусредна категория.

Той обаче не е влизал в клетката от 2013-та година насам, само че ще направи това в UFC 217 на 4-ти ноември 2017-та година в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, с цел да се изправи против първенеца в междинна категория Майкъл Биспинг.

Тогава Сен Пиер може да се трансформира в една четвъртия войник на UFC, който е печел трофеи в две разнообразни категории.

По време на едно от последните си изявленията, първенецът на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли съобщи, че завръщането на Джордж Сен Пиер, в резюме именуван GSP (ГСП) в по-горната категория е било тенденциозен опит да се избегне среща с него.

"Някои момчета имат междинна скорост, междинна мощ, добра битка, положителни офанзиви. Аз съм блажен и имам оптималната скорост, оптималната експлозивност, оптималната мощ, а и моите треньори ми помогнаха да прибавя другите неща, с цел да бъде това, което съм в този момент ", съобщи самонадеяно Уудли.

"Те не желаят проблеми, дребосъче. Той (Сен Пиер) имаше късмет да се бие с мен, само че отхвърли. Джордж беше отвън спорта съвсем четири години. Колкото и да беше добър преди да се откаже, мисля, че за тези четири години съм го надминал. Чувствам, че съм надминал Джордж във всеки един аспект от играта и по тази причина желая да изляза и да се удрям с него, с цел да го потвърдя ", добави той.

В пространството се появиха клюки, че в случай че ГСП победи Биспинг, той ще провокира първенеца в лека категория Конър Макгрегър. Тази супербитка евентуално ще се организира в лека категория, където "Прословутия " се е бил към този момент два пъти. Ако е по този начин, Уудли би бил доста отчаян.

"Не, това ще бъде пренебрежение към мен. Сен Пиер евентуално ще провокира Макгрегър, само че той би трябвало да бъде почтен с почитателите и да признае, че се е върнал единствено и само поради парите. Няма нищо срамно в това. Просто знам, че ще го предизвикам, а той самичък да реши какво желае да прави. Победа, тъждество или загуба, желая да се удрям с спечелилия от срещата сред Биспинг и Джордж. После ще се върна в моята дивизия, с цел да видя новите свежи гении и ще желая да им предам урок ", продължи Т-Ууд.

Вместо по този начин жадуваната борба със Сен Пиер, президентът на UFC Дейна Уайт съобщи, че Уудли ще би трябвало да се изправи против спечелилия от срещата сред Рафаел дос Аньос и Роби Лоулър, която ще се организира на 16-ти декември в Уинипег, Монитоба, Канада.

Молитвите на Уудли наподобява още веднъж няма да дадат резултат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР