Джордж Р. Р. Мартин дописва „Ветровете на зимата“, работи се

...
Джордж Р. Р. Мартин дописва „Ветровете на зимата“, работи се
Коментари Харесай

Игра на тронове с нов финал догодина - slava.bg

Джордж Р. Р. Мартин дописва „ Ветровете на зимата “, работи се върху „ Дом на дракона “
Прочутият американски публицист Джордж Р. Р. Мартин, по чиято поредност „ Песен за огън и лед “ се роди културният феномен „ Игра на тронове “, най-сетне се захвана съществено с довършването на „ Ветровете на зимата “.

Авторът показа пред почитателите си, че прекарва обществената изолираност в хижа в планината и се е фокусирал върху финалната книга. Той е постигнал „ постоянен напредък “, само че няма да е подготвен до края на тази година. Все отново почитателите на кървавата сага тръпнат в очакване, защото книгата ще е с друга развръзка от сериала на НВО, който разочарова мнозина.

Самият Мартин се причисли към армията от недоволни от осми сезон за борбата за Железния престол телеманиаци. Точната дума е травмиран. „ Разбира се, че съм прочувствен по тематиката. Дали избирам да го създадат по моя метод? Естествено. Това е травматично. Понякога твоите креативен визии не съответстват с тези на ответната страна и това води до спор “, разяснява преди време пред сп. Rolling Stone той.

Междувременно писателят разгласи, чем пандемията не е повлияла на работата върху спин-оф поредицата на „ Игра на тронове “. Продукцията ще носи името House Of The Dragon („ Дом на дракона “) и от компанията НВО към този момент са поръчали 10 епизода. Зад сериала ще стоят Мартин и Райън Кондал, който се е заел със сюжета. Мигел Сапочник, направил паметни епизоди на "Игра на тронове " като "Битката на копелетата " и "Дългата нощ " ще се завърне на режисьорския стол за няколко епизода от първи сезон.

Припомняме, че основни настоящи лица ще са представители на рода Таргариен, от който са любимците на почитателите Денерис и Джон Сноу. Очаква се новата продукция да наблюдава гражданската война сред Ренира и Егон Таргариен за властта над Седемте кралства. Сюжетът ще се развива към 300 години преди събитията в „ Игра на тронове “.

Източник: Моnitor
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР