Джордж Найт потърси утеха след смъртта на майка си Глория

...
Джордж Найт потърси утеха след смъртта на майка си Глория
Коментари Харесай

Зрителите на BBC EastEnders се възмущават, тъй като новата експлозивна афера е „запечатана“ и молят шефовете да предприемат действия

Джордж Найт потърси разтуха след гибелта на майка си Глория и я откри в устните на някогашната си брачна половинка Синди Бийл в EastEnders.

Както феновете на BBC One си спомнят, някогашният първенец по бокс излизаше отвън надзор в последните подиуми от основаната в Лондон драма, откакто загуби майка си в първите стъпки на тяхното помиряване.

На друго място, осиновителят на Джордж Еди Найт беше наказан за убийството на неговия биологичен татко, Хенри Кофи Асаре, което докара до голям брой въпроси без отговор по отношение на произхода му. Излишно е да споделям, че ураган от страсти е превзел любимеца на почитателите.

Но през всичко това Джордж имаше желание да изключи годеницата си Илейн Пийкок (в ролята Хариет Торп), макар предлагането й за поддръжка, с някогашната си брачна половинка Синди Бийл (Мишел Колинс), която в миналото го познаваше като Розовия рицар, като единственият съумя да се свърже с него.

По време на частта от EastEnders във вторник (16 април 2024 г.) битката на Джордж продължи, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР