Джордж Надер, известен с посредническата си роля между Близкия изток

...
Джордж Надер, известен с посредническата си роля между Близкия изток
Коментари Харесай

Свидетел в аферата с руската намеса в САЩ арестуван с детска порнография

Джордж Надер, прочут с посредническата си роля сред Близкия изток и Вашингтон и очевидец в следствието на специфичния прокурор Робърт Мълър за намесата на Русия в последните президентски избори в Съединени американски щати, беше задържан за притежаването на детска порнография.
Надер, който беше сред най-хубавите помощници на президента Доналд Тръмп в контактите му с Близкия изток, беше задържан на интернационалното летище " Джон Ф. Кенеди " в Ню Йорк по обвиняване в " превозване на образни изображения на малолетни, занимаващи се с очевидно полово демонстрационно държание ". Според информация на CNN, ФБР е намерило десетки нецензурен материали с дребни момчета в iPhone-а на Надер. Той е наблюдаван и разследван още от 2018 година насам.
Надер, който е упрекнат за владеене на детско порно и наказан през 1991 година, е изправен пред присъда от най-малко 15 до 40 години отнемане на независимост, написа БГНЕС.
Джордж Надер е очевидец в следствието за съветската интервенция особено за среща на Сейшелските острови сред Ерик Принс, брат на министъра на образованието Бетси Девъс и Кирил Дмитриев, който управлява Руския фонд за директни вложения, регистриран на Сейшелските острови. Принс, който е доближен на Тръмп, отхвърля срещата да е поради американския президент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР