Джордж Лукас разкри, че Джар Джар Бинкс, един от най-мразените

...
Джордж Лукас разкри, че Джар Джар Бинкс, един от най-мразените
Коментари Харесай

Джордж Лукас издаде кой е любимият му герой от Междузвездни войни

Джордж Лукас разкри, че Джар Джар Бинкс, един от най-мразените от почитателите герои в сагата " Междузвездни войни ", в действителност е обичаният му персонаж за всички времена, заяви Би Би Си.
Легендарният режисьор и направил изненадващото си изказване още преди време на юбилейната среща с почитатели, празнуващи 20-годишнината от основаването на поредицата.
" Невидима опасност “ е един от обичаните ми филми в цялата сага и несъмнено, Джар Джар е обичаният ми воин ", споделя той посредством видео, публикувано в обществените мрежи.
Комедийният темперамент на Джар Джар е съвсем универсално мразен от почитателите на „ Междузвездни войни “, съобщи БГНЕС.
Злощастното извънземно заема последното място в публикация на изданието „ Хъфингтън Поуст “, което прави ранглиста на всичките 93 знакови фигури във филмовата поредност. Списание „ Ролинг Стоун “ даже го изключи от подлежащите на оценка герои в сагата, като добави въпроса: „ Ако Дарт Моул е фигура от един от най-лошите кошмари на Джордж Лукас, то ….откъде се е появил Джар Джар Бинкс? “
Критиците разказват Джар Джар като упражнение на режисьора, правещ го прелестен за децата. В най-лошия случай той е характеризиран като възпроизвеждащ расистки стандарти с неудобен карибски акцент.
Актьорът Ахмед Бест, който даде гласа си и снимането на придвижванията на амфибийното извънземно, предходната година разкри обществено, че ужасните реакции към героя му са го довели до положение, близо до самоубийство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР