Джордж Лукас е най-богатата знаменитост Режисьорът и създател на киносагата

...
Джордж Лукас е най-богатата знаменитост Режисьорът и създател на киносагата
Коментари Харесай

Джордж Лукас е най-богатата знаменитост

Джордж Лукас е най-богатата звезда
Режисьорът и основател на киносагата „ Междузвездни войни “ Джордж Лукас стана най-богатата американска звезда за 2018 година, сочи класацията на списание „ Форбс “.

Състоянието на 74-годишния Лукас се прави оценка на 5,4 милиарда $. На второто място в рейтинга е режисьорът Стивън Спилбърг, чийто капитал доближава 3,7 милиарда $. На трето място е телевизионната водеща Опра Уинфри с 2,8 милиарда $. След нея следва някогашната звезда на НБА Майкъл Джордан, който е спечелил 1,7 милиарда $.

Петото място поделят фотомоделът, звезда от реалити шоу и създател на козметичната компания „ Кайли козметикс “ Кайли Дженър и рапърът Джей-Зи. Всеки от тях има положение по 900 милиона $. Илюзионистът Дейвид Копърфилд се подрежда след тях с 875 милиона $.
 Вторият в класацията Стивън Спилбърг. Вторият в класацията Стивън Спилбърг. / БГНЕС
Осми по благосъстояние е рапърът Диди с 825 милиона $. Последните места в класацията са за играча на голф Тайгър Уудс и писателят Джеймс Патерсън. Капиталът на всеки един от тях се прави оценка на по 800 милиона $.

Общата сума на положението на десетте участници в класацията за 2018 година доближава 18,7 милиарда $, което е с 4% повече, в сравнение с през предходната година.

„ Форбс “ отбелязва, че в листата на най-богатите американски звезди могат да бъдат включени „ жители на Съединени американски щати, които са забогатели с помощта на своята популярност, а не са станали фамозни поради своето благосъстояние “. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР