Джордж Клуни призова обществеността да бойкотира девет хотела, собственост на

...
Джордж Клуни призова обществеността да бойкотира девет хотела, собственост на
Коментари Харесай

Джордж Клуни бойкотира 9 хотела на султана на Бруней

Джордж Клуни прикани обществеността да бойкотира девет хотела, благосъстоятелност на султана на Бруней, откакто страната разгласи, че ще всички мюсюлмани, взели участие в гей секс, ще бъдат убивани с камъни от 3 април.

Хомосексуалността ще се трансформира в закононарушение в Бруней, където тя към този момент е противозаконна. Законът се ползва единствено за мюсюлманите.

В отговор на строгия шериатски закон, който бе отлаган в продължение на четири години на фона на тежки рецензии, Клуни изрази мнението си по отношение на крайния период, призовавайки за протест на хотелите на султана Хасанал Болкиах.

Те са: The Beverly Hills Hotel, The Hotel Bel-Air, The Dorchester в Лондон, Hotel Eden в Рим, Le Meurice в Париж and Coworth Park във Англия.

"Да бъдем наясно, всякога, когато отсядаме или организираме срещи в някой от тези девет хотела, влагаме пари непосредствено в джобовете на мъжете, които избират да убият личните си жители за това, че са гей или са упрекнати в блудничество ", написа артистът.

Клуни призна, че е посещавал множеството от хотелите, само че означи, че е „ тъй като не съм си написал домашното и не съм знаел кой ги има “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР