Джордж Клуни, д-р Антъни Фаучи, Селена Гомес и Реджина Кинг

...
Джордж Клуни, д-р Антъни Фаучи, Селена Гомес и Реджина Кинг
Коментари Харесай

Джордж Клуни, Антъни Фаучи, Селена Гомес и Реджина Кинг са „Хора на годината“

Джордж Клуни, доктор Антъни Фаучи, Селена Гомес и Реджина Кинг влязоха в влиятелната едноименна ранглиста на американското списание „ Пийпъл " - „ Хора на годината ", оповестиха международните медии. Класацията беше оповестена в сряда.

Актьорът Джордж Клуни има заслуги в региона на отбраната на човешките права, откакто подари 500 хиляди $ за Инициативата за равна правдивост във връзка със гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд, умрял по време на полицейски арест. Освен това американската звезда подари 1 милион за битката против пандемията от COVID-19 в Италия, Лондон и Лос Анджелис.

Главният медицински консултант на Белия дом, доктор Антъни Фаучи, от своя страна получава самопризнание за своя професионализъм в ръководенето на Съединени американски щати в изискванията на турбулентната коронавирусната зараза, в случай че това е една от най-тежко засегнатите страни в света.

Певицата Селена Гомес пусна своя хитов албум „ Реър " („ Рядко " ) и беше водеща на лично авторско кулинарно предаване. Освен това тя се занимаваше и с щедрост, за за 10 години да набере 100 милиона $ в акции за достъп на хората до услуги и начинания за психическото здраве.

Реджина Кинг, която пък завоюва премия „ Еми " през септември, употребява опцията да насърчи хората да гласоподават на президентските избори в Съединени американски щати през ноември. Актрисата също моли за поддръжка на маргинализираните общности по време на пандемията и в опити за прекратяването на полицейското принуждение против чернокожи. Нейният режисьорски дебют, „ Една нощ в Маями ", е измежду претендентите за премията „ Оскар ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР