Джордан Хендерсън почти е изпуснал четвъртия гол на Ливърпул срещу

...
Джордан Хендерсън почти е изпуснал четвъртия гол на Ливърпул срещу
Коментари Харесай

Хендерсън почти изпуснал гола на Ориги във вратата на Барса

Джордан Хендерсън съвсем е изпуснал четвъртия гол на Ливърпул против Барселона, с който мърсисайдците се класираха на финала в Шампионската лига.

Капитанът на тима изясни, че се е занимавал с подредбата на тима при осъществяването на ъгловия удар от Трент Александър-Арнолд, който подаде на Дивок Ориги за 4:0.

"Мисля, че в същия миг говорех с някого и проведох нещо. Може би беше отбраната ни след корнера. Обърнах се и видях по какъв начин топката влиза в мрежата. Не разбрах на момента какво тъкмо се случи ", сподели той.

"Голът беше страховит, изключително в мач с сходен залог. Той беше концепция на един доста млад футболист, който сподели необикновен футболен разсъдък. И не на последно място, на него му беше нужна реакция от Дивок Ориги, която той получи. Страхотен свършек на тази офанзива! Така че, да, голът беше впечатляващ и с това мога да опиша цялата вечер ", продължи капитанът на Ливърпул в изявление за формалния уеб страница на УЕФА.

"I'd turned around, I'd seen the ball flying into the back of the net. I didn't really know what had happened. "@JHenderson was busy taking precautions when Divock netted the goal to put us in the #UCL final.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР