Джордан Хендерсън почти е изпуснал четвъртия гол на Ливърпул срещу

...
Джордан Хендерсън почти е изпуснал четвъртия гол на Ливърпул срещу
Коментари Харесай

Хендерсън почти е изпуснал гола на Ориги във вратата на Барселона

Джордан Хендерсън съвсем е изпуснал четвъртия гол на Ливърпул против Барселона, с който мърсисайдците се класираха на финала в Шампионската лига. Капитанът на тима изясни, че се е занимавал с подредбата на тима при осъществяването на ъгловия удар от Трент Александър-Арнолд, който подаде на Дивок Ориги за 4:0.

Look at Hendo here.... and the audacity of some people to slate him off.

Yea he's not Steven Gerrard. He doesn't have to be. Because he's JORDAN HENDERSON and that's really all that matters. He would die for us on that pitch and I love him with all my heart. #LFC pic.twitter.com/l3J94e0bG8
— Sansa & Dany Defense Squad (@andyrobertsons_) May 10, 2019
"Мисля, че в същия миг говорех с някого и проведох нещо. Може би беше отбраната ни след корнера. Обърнах се и видях по какъв начин топката влиза в мрежата. Не разбрах на момента какво тъкмо се случи ", сподели той.

"Голът беше страховит, изключително в мач с сходен залог. Той беше концепция на един доста млад футболист, който сподели необикновен футболен разсъдък. И не на последно място, на него му беше нужна реакция от Дивок Ориги, която той получи. Страхотен свършек на тази офанзива! Така че, да, голът беше впечатляващ и с това мога да опиша цялата вечер ", продължи капитанът на Ливърпул в изявление за формалния уеб страница на УЕФА.

"За нас финалът е всико. За клуба, за почитателите, за всички забъркани, само че най-много за футболистите. В началото на сезона не доста хора си мислеха, че ще стигнем до тук. Не ни беше и елементарно ", сподели още той. "Всички знаем какъв брой добър тим е Тотнъм. Те имат страхотни играчи и могат да победят всеки тим. Ще бъде сложен край и ние би трябвало да бъдем подготвени ", приключи Хендерсън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР