Джордан Хендерсън отказа да хвърли вината за загубата на Ливърпул

...
Джордан Хендерсън отказа да хвърли вината за загубата на Ливърпул
Коментари Харесай

Хендерсън: Не загубихме заради грешките на Кариус

Джордан Хендерсън отхвърли да хвърли виновността за загубата на " Ливърпул " от " Реал " Мадрид върху Лорис Кариус, макар че има цялостното право да го направи. Вратарят на мърсисайдците позволи два обикновени гола и това се оказа разликата във финала на Шампионската лига.

" Не знам какво тъкмо се случи при първия гол. При задната ножица той нямаше какво да направи, а при третия гол топката се движеше прекалено много. Не е елементарно да я уловиш. Не загубихме поради него или поради неговите неточности. Ние печелим като тим и губим като тим. Просто не бяхме задоволително положителни в този край ", сподели Хендерсън.

Въпреки че Кариус подари гол на Карим Бензема, " Ливърпул " изравни в 55-та минута с попадение на Садио Мане, а при 2:1 сенегалецът удари греда.

" Разочаровани сме, несъмнено, тъй като направихме задоволително, с цел да вкараме гол и да се върнем в мача. Но в това време допуснахме неточности, а " Реал " Мадрид е приказен тим, който постоянно се възползва от възможностите си. Те бяха по-добри от нас, само че в първите 40 минути доминирахме ние и даже създадохме две положителни положения ", продължи халфът.

" Разочаровани сме, само че би трябвало да поздравим " Реал " Мадрид ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР