Джони Като, който е и новият говорител на миграционната политика

...
Джони Като, който е и новият говорител на миграционната политика
Коментари Харесай

Бежанците пощуриха Швеция, развратът е повсеместен

Джони Като, който е и новият представител на миграционната политика на партията "Център ", съобщи, че е погрешно Швеция да стяга границите си през 2016 година след разгара на европейската миграционна рецесия. Това оповестява Expressen, представен от Breitbart.

На въпрос дали счита, че хората би трябвало да могат да имат брак с повече от един човек по едно и също време, Като дава отговор: "Смятам, че е сложен въпрос и почтено казано не е нещо, за което съм мислил толкоз доста. Виждам както преимуществата, по този начин и минусите ".

25-годишният политик разяснява и че в случай че му бъде предоставена властта, той би желал да махне кралското семейство на Швеция.

По въпросите за търсещите леговище Като отбелязва: "В един съвършен свят никой човек не би трябвало да бяга. Но също по този начин се сблъскваме с факт, при който хората би трябвало да бягат от война и подтисничество. И ясно е, че хората, които вършат това, би трябвало да получат сигурна отбрана. "

"За мен е напълно явно да се отбрани правото на леговище и тогава е мъчно да се дефинира оптимален брой, който някои са създали. Мисля, че това е тъпо ", добавя Като.

Практиката на многоженството, въпреки и противозаконна в Швеция и доста други европейски страни, е защитавана в предишното от "Център ", която упорства за легализиране преди няколко години.

През 2017 година шведка, работеща като асистент на бежанци, се появява в холандски документален филм, озаглавен "Аллах в Европа ", в който тя споделя, че би било хубаво брачният партньор й да вземе друга брачна половинка, която да й оказва помощ за къщата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР