Джони Инглиш избухва отново застана на първото място по зрителски

...
Джони Инглиш избухва отново застана на първото място по зрителски
Коментари Харесай

„Джони Инглиш 3“ пренареди зрителския интерес у нас

" Джони Инглиш избухва още веднъж " застана на първото място по зрителски интерес през уикенда за Деня на Независимостта, сочат систематизираните данни от киносалоните у нас. Третият подред сюжет за аналоговия сътрудник Инглиш, който би трябвало да избавя света във времето на цифровите джаджи, като макар непознаването им съумява да притегли доста скришен съветски сътрудник на своя страна, е гледан от 12 888 фенове и има 121 205 лв. доходи за първите три дни у нас.

На втора позиция е " Хищникът " - римейк-продължение на едноименната фантастиката от 1987 година Случващото се 30 години след разказаното в първия филм е гледано от към този момент 22 558 фенове и има 247 417 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

Трето място е за хоръра " Монахинята ", разказващ историята на един от облиците във кино лентата от 2016 година - " Заклинанието 2 ". Историята на следствието на двама представители на Ватикана в католически румънски манастир след загадъчната гибел на монахиня е към този момент трета седмица по екраните у нас и за това време са я гледали 54 471 фенове и има 473 102 лв. доходи.

На четвърто място е втората премиера от предишния уикенд - " Peppermint: Ангел на възмездието ". Екшънът с Дженифър Гарнър, в който тя влиза в ролята на отмъщаваща за гибелта на фамилията си, е гледан от 2974 фенове и има 28 012 лв. доходи за първите три дни у нас.

Пето място е за китайската анимация " Патешка история ". Спасяването на две дребни патенца от ранен гъсок е гледано от 9726 фенове и има 77 719 лв. доходи за десетте дни по екраните у нас.-->

На шесто място е трилърът " Лесна услуга ", напомнящ ненапълно различен трилър - " Не казвай довиждане ". Историята на вдовица с дете, която се сприятелява с майката на негов съученик и става очевидец на изгубването й, е към този момент 10 дни по екраните у нас и за това време са я гледали 10 328 фенове и има 92 428 лв. доходи.

Седма позиция в топ 10 е за анимацията " Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". Разходката с круизен транспортен съд на всички герои от първите два кино лентата, в която са въвлечени от техен смъртен зложелател, е гледана от 161 427 фенове и има 1 424 547 лв. за общо трите месеца от премиерата му у нас.

На осмо място измежду най-гледаните филми е " Мега звяр ". Екшънът за дълбоководна задача, в която съумяват да се изкарат две чудовищно огромни акули на повърхността, е гледан от 77 667 фенове и има 797 559 лв. доходи за близо два месеца на екраните у нас.

Девето място е за триизмерният " Алфа ". Приключенската история за млад пещерняк от преди към 20 000 години, който съумява да опитоми ранения от него вълк, е към този момент месец на екраните у нас и за това време е гледана от 35 836 фенове и има 376 534 лв. доходи.

На десето място е анимацията " Малки титани: В подготвеност! Филмът ". Популярните герои от анимационна поредност по Cartoon Network, които в този момент избавят света и от огромния екран, е гледана от 42 563 фенове и има 313 934 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Извън първите 10 са две от министър председателите от предишния уикенд. Германската анимация " Капитан Шарки " е гледана от 263 фенове и има 1 616 лв. от билетите им. Френската драма " Семинарът " за литературна работилница в дребен забутан към този момент град е гледана от 77 фенове и има 530 лв. доходи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР