Джони Деп призна, че е използвал халюциногенни гъби по време

...
Джони Деп призна, че е използвал халюциногенни гъби по време
Коментари Харесай

Джони Деп призна за използването на наркотици - slava.bg

Джони Деп призна, че е употребявал халюциногенни гъби по време на връзката си с Амбър Хърд. В нов епизод от делото сред двамата някогашни съпрузи, в съда се чу по какъв начин артистът моли асистента си да му откри „ хапчета за благополучие “ и от „ това бялото нещо “ единствено дни преди датата, на която Хърд твърди, че Деп я е блъснал.

В момента 57-годишната звезда съди издателската група на таблоида „ Sun “ за това, че са разгласили подправена вест през 2018 година, наричайки го „ бияч на дами “. Статията се базира на обвинявания, направени от Хърд, която твърди, че Деп е бил нападателен през по-голямата част от брака им. Актьорът изрично отхвърля това.

По време на чуването в съда юристите на „ Sun “ желаеха съдията да отхвърли желае на Деп, казвайки, че той не е споделил за опиатите, които е поръчал в Австралия. Според Адам Уолански, който съставлява издателската група, клиентът му има известия сред Деп и асистента му. Разговорите са били предадени от юриста на Амбър Хърд.

На 7 март звездата написа „ Може ли да бъда въодушевен още веднъж? “. Според юриста на отбраната, това е кодова дума за екстази и не се случва за първи път. На същия ден Деп още веднъж изпраща известие, в което желае „ още от бялото нещо незабавно “, което юристът твърди, че е било кокаин.

Г-н Уолански споделя, че последвалите известия демонстрират, че Деп се ядосва, че опиатите не могат да му бъдат обезпечени. В идващия диалог се схваща по какъв начин артистът споделя на асистента си, че самичък ще се погрижи за всичко и желае някакви телефонни номера.

Тогава асистентът на Деп написа, че ще обезпечи нещата. „ Взимам ги от човек, който работи по кино лентата, не от професионален дилър. Ще ти го донеса “. Джони дава отговор, че не желае лекция по отношение на опиатите. Според Уолански, точно Амбър Хърд се е пробвала да приказва с някогашния си брачен партньор за пороците и това известие се отнася за нея.

Адвокатът прибавя, че всичко това се случва единствено ден преди хипотетичната офанзива против Хърд. Той твърди, че злоупотребата е имала директно въздействие върху Джони и по тази причина той е реагирал по този метод против Амбър. Според показанията на актрисата, Деп я е нападнал откакто е изпил няколко хапчета с алено вино.

Адам Уолански твърди, че артистът не е бил откровен пред съда, потвърждавайки че разногласието сред него и някогашната му брачна половинка е бил за предбрачен контракт, който Хърд не е желала да подпише. Базирайки се на известията и обстоятелството, че Деп не е загатнал опиатите, юристът изиска делото против „ Sun “ да бъде спряно.

Защитникът на Джони пък съобщи, че той не е скрил преднамерено използването на неразрешени субстанции, а просто е сметнал, че това не е значимо за делото. „ В момента не приказваме за използването на опиати от страна на господин Деп “.

Амбър Хърд и Джони Деп се срещат през 2011 година по време на фотосите на „ The Rum Diary “ и се женят през февруари 2015-а. Само година по-късно обаче Хърд получава ограничаваща заповед против Деп и го упреква в домакински тормоз. Двойката се развежда през 2017-а, а актрисата получава 7 млн. $, които подарява за щедрост.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР