Джони Деп прекратява участието си в приключенската поредица Карибски пирати“,

...
Джони Деп прекратява участието си в приключенската поредица Карибски пирати“,
Коментари Харесай

`Карибски пирати` продължават без Джони Деп

Джони Деп приключва присъединяване си в приключенската поредност „ Карибски пирати “, разгласи един от сценаристите - Стюърт Бийти пред „ Дейли мейл тв “.

В изявлението си разяснява, че Джони Деп е имал огромен триумф и е трансформирал този персонаж в собствен. „ Това е нещото, с което стана най-известен “, добавя той. Причината да напусне поредицата обаче не се оповестява.

Последната роля на Деп като Капитан Спароу е в „ Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да опишат “ от 2017-а. Той стартира тази своя кариера преди 15 години.


„ Карибски пирати “ ще продължи и с нови сценаристи. Това ще бъдат създателите на двата кино лентата „ Дедпул “- Рет Рийз и Пол Уърник.

Кариерата на Джони също продължава. Феновете му ще могат да му се насладят в различен франчайз – „ Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд “, където той ще се въплъти в тъмния вълшебник Гелърт Гринделвалд, главен персонаж в историята на Дж. К. Роулинг.

Актьорът неотдавна беше заобиколен от неприятности. Бившата му брачна половинка го упрекна в домашно принуждение, а някогашните му охранители - в неприятна работна среда. През юли Деп бе съден и за удар, който нанесъл на различен артист по време на фотосите на кино лентата му за убийството на рапъра Ноториъс Би Ай Джи. Месец по-късно продукцията бе отсрочена и към момента няма премиерна дата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР