Джони Деп посети болни от рак деца в образа на

...
Джони Деп посети болни от рак деца в образа на
Коментари Харесай

Джони Деп посети болни от рак деца в образа на Джак Спароу

Джони Деп посети заболели от рак деца в облика на Джак Спароу
Американският артист Джони Деп, в облика на капитан Джак Спароу от сагата "Карибски пирати", посети пациенти в детското онкологично поделение на института "Кюри", съобщи ТАСС.

"В четвъртък (27 декември) Джак Спароу, най-известният от всички пирати, ненадейно посети децата и възрастните в нашето педиатрично отделение", се споделя в изказването на онкологичния център като означават, че визитата на Деп е "прекрасен подарък" два дни преди Нова година, както за младите пациенти, по този начин и за техните родители, а също и за лекарите от онкологичния център.

Деп е интензивно зает с акции за щедрост, само че сумата на неговите дарения не се обявява. Той е помощник на интернационалната фондация „ Пожелай си нещо “, която оказва помощ в осъществяване на желанията на смъртно заболели деца и неведнъж е посещавал детски лечебни заведения в разнообразни страни в облика на Джак Спароу.

Известно е също, че през 2014 година по време на фотосите на фантастичния трилър „ Превъзходство “ той е убедил екипа на кино лентата да предложения двама бездомници като артисти, с които инцидентно се е срещнал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР