Джони Деп отново застана пред съда във Феърфакс, Вирджиния, за

...
Джони Деп отново застана пред съда във Феърфакс, Вирджиния, за
Коментари Харесай

Джони Деп: 6 години живея с тези скандални истории за мен и чакам истината да излезе наяве

Джони Деп още веднъж застана пред съда във Феърфакс, Вирджиния, с цел да опровергае показанията, дадени преди този момент от очевидци, в това число Амбър Хърд, и още веднъж съобщи, че някогашната му брачна половинка го е удряла неведнъж и че обвиняванията ѝ в принуждение против него са " отвратителни ".

Хърд по-рано сподели, че Деп я е биел и всякога, когато тя е употребила мощ, е било, с цел да се отбрани. Екранният Гилбърт Грейп добави още, че обвиняванията на Хърд за физическо и полово принуждение са " излезли отвън надзор ".

" Никога в живота си не съм правил полово принуждение, нито физическо принуждение. Аз пребивавам към този момент 6 години с всички тези странни, скандални истории за мен и очаквам момента, в който истината да излезе нескрито ", разяснява Деп. " Така че това не е елементарно за никой от нас. Знам това. Каквото и да се случи, аз стигнах до тук и споделих истината. И приказвах за това задължение, което нося на гърба си с отвращение от шест години ", добави Карибския корсар.

Деп съди Хърд за 50 милиона $ поради публикацията във " Washington Post " от 2018 година, в която тя се е нарекла " обществена фигура, представляваща домашно принуждение ", и с което оклевети артиста и го накара да загуби задължения в Холивуд. Хърд заведе контра иск за 100 милиона $ за клюка поради изказвания на юрист на Деп, който назова изказванията ѝ " машинация ".

В сряда в съда беше показана фотография на Джони, на която е с черно око, от времето когато той и Хърд се возили в " Ориент Експрес " за медения си месец и го попитаха по какъв начин е получил пострадването, написа life.dir.bg.

" Г-жа Хърд ме удари ", свидетелства той.

Адвокатът на Хърд Бен Ротенборн подложи Деп на пресечен разпит за известия, които артистът е изпратил на другари. В едно от тях от август 2016 година до някогашния си сътрудник Кристиан Карино, Деп написал, че Хърд " си проси тотално световно оскърбление и ще го получи ", добавяйки " Мога единствено да се надявам, че кармата стартира да ѝ лишава дара на дъха ".

Деп изясни за какво е пратил тези известия.

" Когато ви упрекват в ужасни неща, които не сте създали, доста грозни неща, които се популяризират по целия свят за вас, непрестанно, от госпожа Хърд и нейния екип, е обикновено за всеки човек да се ядоса, доста да се ядоса. Но това не значи физическа разпра ".

Преди това Кейт Мос, с която имаха сантиментална връзка от 1994 до 1998 година, свидетелства в конферентна връзка от Глостършир, като опровергаване на показанията на Хърд, която сподели по какъв начин си е спомнила за ширещия се слух, че Деп беше бутнал Мос един път по стълби, когато самата тя е била в сходна обстановка с артиста.

Мос съобщи под клетва, че слухът е погрешен - че тогавашната двойка е отишла в Ямайка че в един миг от пътуването е имало дъждовна стихия и Мос е паднала надолу по стълбите и е наранила гърба си.



" Излизахме от стаята, Джони вървеше пред мен, аз се хлъзнах надолу по стълбите и нараних гърба си ", сподели Мос. " Изкрещях, тъй като не знаех какво ми се случи и ме болеше, а той се върна да ми помогне и ме занесе в стаята ми и ми потърси здравна помощ ", сподели още тя.

Деп разказа случая по този начин: " Спомням си, че погледнах и видях Кейт да излиза от вратата. И имаше три дребни дървени стъпала и тя се подхлъзна, краката ѝ се подвигнаха и тя падна непосредствено върху опашната си кост, на кръста. Очевидно изпитваше физически болки и беше засегната, плачеше, тъй че аз изтичах и я хванах, с цел да се уверя, че е добре. Това е цялата история ", свидетелства Деп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР