Джони Деп е отпратил скандални заплахи към бившата си съпруга

...
Джони Деп е отпратил скандални заплахи към бившата си съпруга
Коментари Харесай

Джони Деп със скандални заплахи към Амбър Хърд

Джони Деп е отпратил скандални закани към някогашната си брачна половинка Амбър Хърд по време на връзката им, предадоха международните медии.

Както стана ясно, артистът е в Лондон, където съди „ The Sun “ за клюка. По време на авансово чуване по делото 70 000 текстови известия са изтекли „ случайно “ от някогашните юристи на звездата. Сред тях имало известие от 2013-а до артиста Пол Бетани, което гласяло: „ Хайде да изгорим Амбър. Преди това обаче дано да я удавим. Аз ще изч*кам натрупа й по-късно, с цел да се уверим, че е мъртва. “ В друго известие до сътрудника си, този път от 2014-а, Деп е написал: „ Трябва към този момент в действителност да спра алкохола. Пих цяла вечер преди да взема Амбър за полета ни към Ел Ей. Много грозно... Никаква храна с дни... Прахове... Половин бутилка уиски, хиляда редбула и водки, хапчета, две бутилки шампанско в самолета... “

Съобщенията са свързани с обвиняванията на Хърд, че по време на полета той я блъснал, ритнал я е, след което я замерил с обувка и примрял в тоалетната. Актьорът твърди, че тогава не бил пийнал, а добродушно си рисувал.  

В друго известие до Амбър през 2013-а той я атакувал поради спор сред тях за негова картина. В СМС-а Джони посочил въпросната преживелица „ отблъскващ миг “ и „ диско касапнциа “. Имало и известие, изпратено от болнична сестра. През 2014-а артистът отишъл на Бахамите за детоксикация и дамата твърдяла, че той бил „ пъклен ядосан на всички, изключително на себе си “ и „ изцяло избеснял “.

Представителят на Деп изрично съобщи, че няма нито едно твърдо доказателство, което поддържа изказванията на Хърд.

„ Няма нищо, дублирам – нищо, което да документира по какъв начин господин Деп изрича: „ Аз ударих девойка Хърд “, камо ли: „ Удрял съм я няколко пъти “. Това е по този начин, тъй като той в никакъв случай не й е посягал. Идеята, че тези известия опонират на изказванията на господин Деп, не коства нищо “, сподели представителят на артиста.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР