Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен избраха

...
Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен избраха
Коментари Харесай

Журито на Мастършеф 8 ще готви за Джони Деп и групата му

Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен избраха новото жури в " Мастършеф " да подготви менюто им по време на визитата им в България.

За задачата двама от топ-кулинарите в шоуто би трябвало да се съобразят с желанията на звездните музиканти, които обичат да опитват с храната и да пробват ястия от страните, които посещават. Сред условията, с които Chef Кустев и ресторантьора Явор Сарафов би трябвало да се съобразят е да не се употребяват алена чушка и портокали поради алергиите на някои от артистите.

Розовият джин, пък, е желаната напитка на Джони Деп. Предпочитанията на Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен ще бъдат събрани в едно меню. Това, което Кустев и Сарафов ще приготвят за Hollywood Vampires, включва таратор, качамак с крема сирене, руло от телешки език с бекон в масло и крем карамел, само че поднесени с един нов прочит.

" Ястията, които сме подбрали са типични за България, с цел да могат те да усетят нашия, българския усет. По този метод освен изпълняваме тяхното предпочитание да се допрян до локалната кухня, само че се надяваме, че ще я запомнят и ще й се насладят ", споделят двамата членове на журито на " Мастършеф " - България.
Супергрупата " Hollywood Vampires " ще изнесе първия си концерт у нас през днешния ден в зала " Арена София ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР