Джонатан Маркесо отбеляза гол и подаде за още два, а

...
Джонатан Маркесо отбеляза гол и подаде за още два, а
Коментари Харесай

Лас Вегас оглави Тихоокеанската дивизия с победа над Флорида

Джонатан Маркесо означи гол и подаде за още два, а Ерик Хаула вкара победната шайба 8:20 минути преди края за триумфа на Лас Вегас с 5:2 против Флорида в мач от шампионата на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ). По този метод " Златните рицари " оглавиха класирането в Тихоокеанската дивизия с 44 точки, колкото обаче има и Лос Анджелис.

Нейт Смит, Колин Милър и Джеймс Нийл също се разписаха за Лас Вегас, който усъвършенства домакинския си баланс до 13-2-1 през сезона. " Златните рицари ", Ню Йорк Рейнджърс и Тампа Бей водят по този индикатор в лигата, като и трите тима имат по 13 победи вкъщи през годината.



Уинипег е с точка по-малко, само че в Централната дивизия, откакто победи с 4:0 Сейнт Луис. Патрик Лейн, Марк Шайфел и Джош Морисей се разписаха за триумфа над Блус, които са равни на върха с Нешвил, като и двата тима имат 46 точки. " Хищниците " обаче са с три мача по-малко.



Чикаго има едвам 39 точки и е четвърти в Централната дивизия, откакто завоюва с 4:1 против Минесота. Патрик Кейн вкара първите два гола, след което се разписаха още Райън Хартман и Томи Уингълс. Мат Дъмба пък вкара за тима на Минесота, който е в серия от две загуби след четири следващи победи и изостава с две точки от " Черните ястреби ".



Марк Джордано вкара два от четирите гола за Калгари във втората третина, с което " Пламъците " надделяха с 6:1 Ванкувър. Сам Бенет приключи срещата с гол и три асистенции, а едно подаване по-малко записа Марк Яниковски. С това Калгари завоюва 37-та си точка в Тихоокеанската дивизия и поведе с три против противника си Ванкувър.

Гледай извънредно у нас конфликтите от NHL, онлайн по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР