Джон Савидънт, известен с ролята на Фред Елиът в Коронейшън

...
Джон Савидънт, известен с ролята на Фред Елиът в Коронейшън
Коментари Харесай

Актьорът от Коронейшън стрийт Фред Елиът, изигран от Джон Савидънт, почина - 17 години след като напусна сапунената програма на ITV

Джон Савидънт, прочут с ролята на Фред Елиът в " Коронейшън стрийт ", умря на 86 години.

The 86-годишният беше прочут с бумтящия си глас, до момента в който играеше месаря ​​Фред Елиът в сапунената стратегия на ITV.

В изказване на сътрудника му се споделя: „ С горест оповестяваме за гибелта на артиста Джон Савидънт, който умря в сряда, 21 февруари, той беше доста обичан брачен партньор и татко на две деца и ще липсва доста на всички, които го познаваха. ”

През 1994 година Savident идва на калдъръма и бързо се трансформира в любим на почитателите. Неговите сюжетни линии включват пагубния му любовен живот, в това число три брака и няколко несполучливи оферти.

Таен наследник, Ашли Пийкок (Стивън Арнолд), също дойде в шоуто и двамата по-късно развиха тясна връзка, до момента в който работеха като касапи дружно. Героят на Савидънт беше погубен през 2006 година, получавайки инсулт в деня, в който трябваше да се ожени за Бев Ънуин, изиграна от Сузи Блейк.

Сега се изсипаха почести за иконата на сапун, ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР