Джон Ромеро, създателят на оригиналната игра Doom от 1993-та година,

...
Джон Ромеро, създателят на оригиналната игра Doom от 1993-та година,
Коментари Харесай

Отложиха излизането на продължението на Doom

Джон Ромеро, основателят на истинската игра Doom от 1993-та година, зарадва почитателите с анонс за изненадваща игра от франчайза. Тя се споделя Sigil и би трябвало да бъде продължение на четвъртия епизод на Ultimate Doom . Очакваше се Sigil да излезе този февруари, само че съгласно Ромеро, поради проблеми във физическите копия, датата би трябвало да бъде изместена. Затова ще би трябвало да чакаме до април.

Ромеро показа новината в своя уеб страница: „Получиха се някои спънки по време на продукцията и желая да съм сигурен, че всичко е тип-топ за почитателите. Исках единствено да предупредя, че всички, закупили Big Box или Beast Box изданията, ще би трябвало да почакат до април. Благодаря ви за търпението и се оправдавам, в случай че отлагането е основало неудобства...“



Big Box общоприетото издание струваше 40 $ и включва играта на USB притежател и някои други екстри. Срещу цели 150 $ пък получавате в допълнение извънредна кутия с тениска, монета с демонично лого и статуетка на главата на Ромеро на прът (защото тъкмо това желаете в момента). Двете издания бързо бяха разпродадени и към този момент не се оферират на пазара. Това обаче не е причина за горест – в действителност заглавието ще може да се изтегли гратис. Sigil ще се популяризира като megawad трансформация на истинската Doom за лични компютри (подобно на експанжън).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР