Джон Никълсън от SNP е писал до ръководителя на политиката

...
Джон Никълсън от SNP е писал до ръководителя на политиката
Коментари Харесай

Депутатите изискват от шефа на Netflix да предостави доказателство в подкрепа на твърдението, че Baby Reindeer `stalker` е бил осъден и изпратен в затвора, след като жена, която твърди, че е вдъхновила героя на хитовия сериал, отрече да е била в затвора

Джон Никълсън от SNP е писал до ръководителя на политиката на развлекателния колос Бенджамин Кинг по отношение на доказателствата, които той е дал на Комитета по просвета на Commons предходната седмица за „ Марта “, която е ориентирана към основния воин Ричард Гад (по-долу).

Програмата твърди, че Марта е била наказана и затворена за дейностите си по отношение на него, като преди този момент е лежала присъда за гонене на различен. Шотландският юрист Фиона Харви обаче излезе предходната седмица, с цел да каже, че тя е вдъхновението за героя - само че в никакъв случай не е била наказана или затворена.

Спорът идва, до момента в който Netflix продължава да се изправи пред въпроси по отношение на задължението си да се грижи за скриването на същинската идентичност на изобразените в комедията.

След феноменалния световен триумф на шоуто, комикът господин Гад, който основавайки шлагера на Netflix върху действителния си живот, сподели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР