Джон Маккейн Американският сенатор Джон Маккейн направи ироничен коментар за

...
Джон Маккейн Американският сенатор Джон Маккейн направи ироничен коментар за
Коментари Харесай

Маккейн коментира как Тръмп е освободен от военна служба по време на виетнамската война


Джон Маккейн

Американският сенатор Джон Маккейн направи подигравателен коментар за аргументите, заради които президентът Доналд Тръмп е бил освободен от военна работа по време на войната във Виетнам, съобщи Франс прес.

Сенаторът републиканец, който е в конфликтни връзки с Тръмп, разказваше в телевизионно изявление нощес по какъв начин е бил покорен по време на Виетнамската война и е прекарал над пет години в затворнически килии в Ханой, където бил подлаган на изтезания.

Една от страните на тази война, които в никакъв случай няма да приема, е, че пращаха на фронта хора с по-скромни приходи, до момента в който най-богатите намираха доктор, който им откриваше шип в петата, съобщи Маккейн, имайки поради диагнозата, сложена на Доналд Тръмп през 1968 година, с помощта на която той бил освободен от работа.

" Ако всички американци бъдат призовани да служат под знамената, всички те би трябвало да го създадат ", съобщи сенаторът.

През 2015 година като претендент за републиканската номинация за Белия дом Тръмп сложи под подозрение достойнството на Маккейн, който е надълбоко почитан в Съединени американски щати поради военната си работа.
Харесвам хората, които не позволяват да ги пленят, съобщи милиардерът, който в никакъв случай не е служил в армията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР