Джон МакАфи – пионер в сферата на антивирусните софтуери и

...
Джон МакАфи – пионер в сферата на антивирусните софтуери и
Коментари Харесай

Създателят на McAfee в болница след опит за убийство

Джон МакАфи – пионер в областта на антивирусните софтуери и основател на компанията McAfee, е прекарал два дни в безсъзнание в болница. По негови думи повода са неговите „ врагове “, които са пробвали да го убият.
МакАфи разгласява фотоси от своята болнична стая в обществената мрежа Twitter.

„ Извинявам се за тридневното ми неявяване, само че бях в безсъзнание последните два дни в болница Vidant Medical Center в Северна Каролина. Току що се разсъниха “, гласи известието. „ Враговете ми съумяха да ми дадат нещо, което съм погълнал. Аз обаче съм по-труден за ликвидиране, в сравнение с някой може да си показа. Завърнах се! “



72-годишният британец основава McAfee Associates през 1987 година преди да напусне 7 години по-късно. Смята се, че акциите му са били оценени тогава на 100 милиона $.

През ноември 2012 година МакАфи беше разследван за убийството на своя комшия Грегъри Виан Фаул, който беше убит. Няколко години по-късно основателят на McAfee беше задържан в Гватемала от граничните управляващи в опит да влезе незаконно в страната.

През 2013 година домът на МакАфи в Белиз изгоря при „ съмнителни условия “, съгласно Fox News. През 2015 година той беше и задържан в Тенеси за шофиране в нетрезво положение.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР