Джон Леджънд отново демонстрира своята дълбока любов към Криси Тейгън.

...
Джон Леджънд отново демонстрира своята дълбока любов към Криси Тейгън.
Коментари Харесай

Как Джон Леджънд разплака Криси Тейгън

Джон Леджънд още веднъж показва своята дълбока обич към Криси Тейгън. Певецът направи прочувствена тирада, която накара брачната половинка му да се разплаче от наслада.

Всичко се случи по време на церемонията по награждаването на Жени на годината. Криси беше една от огромните претендентки и получи своята премия точно от брачна половинка си Джон Леджънд, който направи всичко допустимо, с цел да покаже какъв брой доста обича жена си.

" Имам кариера в музикалния бизнес, само че всички знаем коя е звездата в фамилията. Тя също е сърцето и душата на фамилията ни. Дълбоко влюбен съм в тази жена. Тъй като тя брачна половинка и майка на децата ми, това може би е явно, само че има милиони хора по света, на които тя не е жена и въпреки всичко я обожават ", показа Джон Леджънд за Криси Тейгън.

 Снимка 325060

" Тя въодушевява толкоз доста хора и толкоз доста дами. Искам да кажа, че е такава жена, за която пишеш песни. И то огромни интернационалните печеливши песни... всичко е с помощта на Криси ", призна още Джон Леджънд.

Изпълнителят толкоз доста се развълнува, до момента в който произнася речта си, че даже самият той се разплака от неспокойствие.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР