Джон Лайдън - както е истинското име на певеца на

...
Джон Лайдън - както е истинското име на певеца на
Коментари Харесай

На 66 г.: Джон Лайдън от Sex Pistols се впуска в Евровизия

Джон Лайдън - както е същинското име на артиста на тогавашните Sex Pistols, се впуска в състезанието " Евровизия ". Той ще взе участие от името на Ирландия с групата си PIL (Public Image Ltd) в идното издание, а песента ще е Hawaii, отдадена на жена му Нора.

Новината, освен това, идва от суперинтересно място - сериозното издание.

Певецът... хм, добре де - по този начин ще го назоваваме, изяснява, че това е " любовно писмо " до Нора, с която споделят 5 десетилетия от живота си и която страда от Алцхаймер.



„ Посветена е на всеки, който минава през сложни моменти в житейския път с индивида, за който го е грижа най-вече “, споделя Лайдън в прессъобщение. „ Това също е и обръщение за вяра - че в последна сметка любовта побеждава всичко. “

Макар и роден в Лондон, Джони " Ротън " е с двама родители ирландци и по тази причина има ирландски паспорт, разяснява " Политико ".

За който е по-запознат, Лайдън е изобилен извор на хрумвания и дивотии - в това число да развежда ВИП групи из Лондон като гид и да псува всички забележителности наред, или да разяснява настоящите политически събития по медиите с бруталния си език.

Последните вести към него бяха, когато много безславно опита да спре филм за " Пистълс ", основан на записките на Стив Джоунс.

PIL ще се състезава с 5 други претенденти да съставляват Ирландия в тв шоуто The Late Late Show на 3 февруари.

След скоротечното раздробяване на " Пистълс ", PIL има един музикален шлагер - този. Хит но един, един, но какъв единствено:



Иначе за разлика от други жанрове и течения в музиката, Sex Pistols е абсолютно уединен и едноличен хегемон на върха на пънка. За силата, която тази тайфа излъчва - въпреки и съществено поодъртяла, дано си припомним това изпъленние от началото на новия век:



Не сте не запомнили, че макар международния фетиш към " Пистълс " тази група има един единствен алум с 11 песни - Never Mind the Bollocks, Here`s the Sex Pistols, излязъл през октомври 1977 г.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР