Джон Кавана се изказа доста ласкаво по адрес на своя

...
Джон Кавана се изказа доста ласкаво по адрес на своя
Коментари Харесай

Джон Кавана: Очаквам доминация на Конър

Джон Кавана се изрече много ласкаво по адрес на своя войник Конър Макгрегър, който този уикенд се завръща. Голямата звезда на UFC ще се бие против Доналд Серони в полусредна категория на UFC 246 във Вегас и всички са удивени от неговата форма. От щаба на " The Notorious " не стопират да се хвалят, че той е във формата на живота си, а даже лекарите в UFC са смаяни от нея. Кавана даде следващо изявление преди изявата на своя войник и показа, че чака доминация, а не война с " Cowboy ". Джон има вяра, че неговия войник ще победи, а по-късно може да се бие и през февруари.

Ето какво показа Кавана пред TheMacLife:

" Всичко до този миг беше съвършено. Конър е в най-хубавата си форма и може да се бие още довечера. Той е спокоен, благополучен и нещата нямаше по какъв начин да са по-хубави. Ще бъде хубаво да прекараме някоя минута допълнително в клетката. Конър към този момент е изкарвал 25 мунити в клетката и преди против Диаз. Ще се случи това, което би трябвало да се случи. Не виждам тази борба като война, а като доминация от страна на Конър. Ако разделим годината на стадии, то тогава бих желал да го видя назад в клетката през април.

Най-важното е това, което ще се случи в седмицата след борбата. Имам предусещане, че борбата ще протече по даден метод и в случай че нещо излезе, то Конър може да се бие и през февруари. Да, той беше навън от борбите цяла година, само че през това време тренираше. Той имаше много време за подготовка. Много съм благополучен да видя, че Конър още веднъж е стимулиран. Нямам нищо срещу да го видя в клетката и през февруари, в случай че всичко е наред. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР