Джон Иснър нарече бившия №1 Лейтън Хюит „арогантен“, след като

...
Джон Иснър нарече бившия №1 Лейтън Хюит „арогантен“, след като
Коментари Харесай

Защо Иснър нарече Хюит арогантен и какво ги скара?

Джон Иснър назова някогашния №1 Лейтън Хюит „ нахален “, откакто австралиецът взе отношение по случая „ Джъстин Гимелстоб “ и прикани борда на АТР да в профил някогашния треньор на Иснър.

Джъстин Гимелстоб, който е член на борда на АТР и повторен първенец от "Големия шлем " на смесени двойки, бе задържан в Лос Анджелис. Според обвиняването той е нападнал Рандал Каплан и му е нанесъл 50 удара.

Каплан е бил другар на Гимелстоб, като по време на нападението е бил с дамата и децата си. Самият юрист на подсъдимия пък сподели, че клиентът му не се е замесвал в никакъв случай. Малко откакто казусът стана публично притежание, се намеси Лейтън Хюит с апела си и тъкмо това вбеси Джон Иснър.

Иснър подсети случая сред Хюит и Джеймс Блейк от US Open 2001, когато австралиецът помоли съдията на стола да в профил негър лайнсмен, питайки:

„ Какво е общото сред него и Джеймс Блейк “, визирайки цвета на кожата. „ Не знаем обстоятелствата – отбрани Иснър някогашния си треньор Гимелстоб. – Хюит също не ги знае. Смият той се забърка в отвратителна обстановка с Блейк. Аз не съм „ изискал главата му “ и да спре да работи за Австралийската тенис федерация. Арогантно е от негова страна. “

TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР