Джон Ингълс даде интервю за вестник Сън. 53-годишният шотландец от

...
Джон Ингълс даде интервю за вестник Сън. 53-годишният шотландец от
Коментари Харесай

Джон Ингълс: Блокиран съм в София, България не е засегната от заразата колкото Англия

Джон Ингълс даде изявление за вестник " Сън ". 53-годишният шотландец от 20 години работи като футболен сътрудник и признава, че от 19 години не е бил толкоз дълго със фамилията си, с изключение на по Коледа.

Бившият футболист на българския Левски е част от мениджърската организация " Стелар ", която се грижи за доста известни футболисти, измежду които Гарет Бейл от Реал (Мадрид) и Саул Нигес от Атлетико (Мадрид).

Шотландецът е женен за 42-годишната българка Румяна, с която имат две дъщери - 18-годишните близначки Анабел и Анджелика.
 Снимка 474516
Източник:

" Обикновено пътувам много поради работата си. Постоянно съм по летищата. Прибирам се в събота в София, а в неделя още веднъж отпътувам. Редовно върша по 10 полета на седмица. Ходя до Париж, Мюнхен, Порто, Амстердам, Мадрид или Лондон. Сега съм блокиран в София и съм в непозната за мен територия. От 19 години не съм бил толкоз дълго със фамилията си, с изключение на по Коледа. За благополучие България не е толкоз наранена от ковид, колкото Англия и останалата част от Европа.

Прекратих кариерата си, когато бях на 34-35 години. През същата седмица брачната половинка ми се обади и сподели, че е бременна. Седмица по-рано пък умря майка ми. Оказах се без работа и очакващ близнаци. Трябваше да запретна ръкави. Живея в София и по тази причина изкарах мениджърски лиценз в България. След това започвах работа в " Стелар " ", споделя някогашният бранител на Левски и Ботев (Пловдив).
 Ингълс: Краев би трябвало да стане мъж, остава в Левски
Ингълс: Краев би трябвало да стане мъж, остава в Левски

" Всички непрекъснато приказват за него, че отива в този или оня клуб, което са цялостни нелепости "

Работил съм с доста играчи, които по разнообразни аргументи не съумяват да пробият. Има и такива като Войчех Шчесни. Той беше на 16 години, когато му уредихме проби в Болтън на Сам Алардайс. Той обаче се отхвърли от Войчех и по тази причина го заведохме в Арсенал, където бързо подписаха с него. Сега към този момент е в Ювентус ", разкри Ингълс.

Шотландецът мина в Левски през 1999 година и със " сините " стана първенец и притежател на Купата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР