Джон Хигинс се опази от изненадващо поражение във втори кръг

...
Джон Хигинс се опази от изненадващо поражение във втори кръг
Коментари Харесай

Проблеми за Хигинс при победата му в Йорк

Джон Хигинс се опази от изненадващо проваляне във втори кръг на Шампионата на Обединеното кралство по снукър, само че извоюваният от нехо мач се оказа по-труден от предстоящото. Трикратният първенец от Шотландия съкруши с 6:4 Юпен Цао в зала “Барбикан” в Йорк, само че призна след срещата, че се нуждае от ремонт на щеката си преди идващия дуел против най-вълнуващия от младите гении в джентълменския спорт Ян Бинтао.

John Higgins first won the UK Championship back in 1998.

Can he make it his fourth title this year?

The Scot beats Cao Yupeng 6-4 to advance to the third round in York.#bbcsnooker pic.twitter.com/I6C1e78z0l
— BBC Snooker (@BBCSnooker) December 3, 2017
“Играх много зле, а и върхът на щеката ми напълно се унищожи в един миг и просто не можех да управлявам топките. Това се случва от време на време, само че в този момент ще би трябвало да пътувам до Глазгоу и да дам щеката си за корекция, тъй като няма по какъв начин да играя толкоз зле с този връх. За да победя Ян Бинтао ще би трябвало да играя 100 пъти по-добре”, призна Хигинс след дуела, в който осъществя единствено един халф-сенчъри брейк за десетте фрейма - от 59 точки в петата партия.

42-годишният шотландец загуби с 2:6 от Бинтао при последния им дуел на четвъртфиналите в Международния шампионат в Дачин, Китай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР