Джон Хигинс се класира на полуфиналите на световното първенство по

...
Джон Хигинс се класира на полуфиналите на световното първенство по
Коментари Харесай

Хигинс стигна до полуфинал в Крусибъл след трилър срещу Тръмп

 Бари Хоукинс се класира за полуфиналите в Крусибъл  Предстои зрелищна последна сесия межу Джъд Тръмп и Рики Уолдън
Джон Хигинс се класира на полуфиналите на международното състезание по снукър шефийлдския спектакъл " Крусибъл ", откакто победи Джъд Тръмп с 13:12 фрейма в трилъра на шампионата досега.

Така роденият в Бристол играч не съумя да вземе реванш за загубата си от шотландеца на финала през 2011 година. Четирикратният международен първенец направи доста мощен свършек на мача, тъй като изоставаше с 1:4 и 3:7, само че докара нещата до 8:7 в своя изгода.

След това Джон още веднъж беше догонващ с 9:11, само че дръпна с 12:11, преди да се стигне до съдбоносен фрейм, в който англичанинът не вкара нито една топка.

В горната скица Кайрън Уилсън продължи с впечатляващото си показване и безусловно разруши Марк Алън с 13:6. Войнът от Кетеринг стигна до полуфиналите за пръв път в кариерата си, откакто до момента най-хубавият му резултат бяха четвъртфиналите от 2016 и 2017 година

Следващият му противник в " Крусибъл " обаче ще бъде доста сериозен. Досега англичанинът победи Матю Стивънс и Джейми Джоунс, само че в този момент ще играе с Джон Хигинс.

В различен забавен четвъртфинал двукратният международен първенец Марк Уилямс надделя двукратния международен вицешампион Али Картър с 13:8 и на полуфиналите излиза против Бари Хоукинс, отвял Динг Дзюнхуей с 13:5.

Полуфиналите в " Крусибъл " стартират в четвъртък, а първата сесия е в 15 часа българско време сред Уилсън и Хигинс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР