Джон Габриел, брокер от Уолстрийт, успял да свали 100 килограма

...
Джон Габриел, брокер от Уолстрийт, успял да свали 100 килограма
Коментари Харесай

6 съвета за хранене и начин на живот от мъж, свалил 100 кг без диети

Джон Габриел, брокер от Уолстрийт, съумял да смъкна 100 кг без диета или интензивни тренировки. Неговите препоръки помогнаха на хиляди хора от над 60 страни да се оправят с наднорменото тегло.

Решихме да споделим метода на Джон с вас:

1. Той изцяло се отказал от диетата

Джон схваща, че на тялото му липсват няколко хранителни субстанции като протеини и омега-3 мастни киселини. Той доставя тялото си с всичко належащо. Той също по този начин видя, че тялото му избира здравословни храни, цялостни с витамини и минерали.

2. Накарал храносмилателната си система да работи вярно

Една от аргументите, заради които тялото може да изпита дефицит на хранителни субстанции, е злоупотребата. Когато има проблеми с храносмилателната система, тялото продължава да наддава тегло.

Джон стартира да яде повече ферментирали храни и да взема пробиотици. Джон счита, че най-здравословните храни за червата му са кисело зеле, кокосов кефир и сирена, както и костни бульони, защото те имат колаген, който оказва помощ за вярната работа на червата.

3. Той се е справил с прочувствения си проблем

Някои хора не могат да отслабнат заради психическата си контузия и възприятието си за незащитеност. Те подсъзнателно се усещат по-уверени в наднорменото тегло. " Приблизително 65-70% от моите клиенти употребяват тежестта си като избрана форма на отбрана. Наричам го прочувствено затлъстяване - споделя Джон.

Когато спрял да приема непотребната си тежест като преграда сред света към него и себе си, тежестта му постепенно почнало да понижава.

4. Получавал е задоволително сън

Недостатъчният сън покачва равнищата на кортизола, което усилва апетита към нездравословна храна. Джон е имал нарушавания на съня заради сънна апнея. Едва когато посетил доктор и съумял да се отърве от този проблем, той можел да спи добре и да се усеща деятелен. Освен това, той към този момент не е жадувал за мазнини и нездравословни храни, като пица или сладкиши.

5. Намалил е напрежението

Психичният стрес, както всеки различен тип стрес, предизвиква хормонални промени в тялото ви. Като практикува медитация и визуализация, Джон съумява да се отърве от непрекъснатото напрежение, което го прави по-щастлив. Той споделя, че проблемите му не са изчезнали от живота му, само че отношението му към тях се е трансформирало. В резултат на това стресовите му хормони стават по-малко дейни и мощното му възприятие на апетит изчезва с тях.

За да излекува психическия стрес, Джон предлага упражняване на йога или всяка друга активност, която ви удовлетворява.

6. Подхранвал е тялото си

Джон смъква килограмите относително елементарно, само че последните 20 кг основават съществени усложнения. Той прибавя към менюто си доста зеленчуци, кълнове, семена и супер храни. Също по този начин пие доста вода с лимон. В резултат на това той смъква и последните 20 кг.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР