Джон Джоунс търси начин да докаже, че точно той е

...
Джон Джоунс търси начин да докаже, че точно той е
Коментари Харесай

Боец търси начин да докаже, че е най-способния в историята на Смесените бойни изкуства

Джон Джоунс търси метод да потвърди, че тъкмо той е най-способния войник в историята на Смесените бойни изкуства. Въпросът в този момент е по какъв начин да убеди останалите в това. Той се смята за най-хубавия за всички времена, само че към този момент е сигурен, че в случай че завоюва още една купа в друга дивизия, ще даде задоволително учредения на критиците да го възприемат като паунд фор паунд №1.Джоунс е най-младият първенец на UFC и единствената му загуба е поради дисквалификация. Той е победил някои от най-впечатляващите бойци, стъпвали в Октагона. Загуби от “Кокала” имат имена като Дейниъл Кормие, Шогун Руа, Куинтън Джаксън, Гловър Ташейра и Витор Белфорт.

Според Джоунс е неизбежно прекосяването му в друга дивизия. " За да спрем с приказките от вида “кой е най-хубавият за всички времена” ще би трябвало да печеля втори пояс в друга дивизия. ", съобщи Джон Джоунс по време на изявление за ESPN. „ Мисля, че това в действителност ще ме разграничи от доста състезатели. Преместването е неизбежно. Подобрявам се като експерт. Мисля, че съм на точното място, имам нужния екип към мен, който може да ме води в тази категория безвреден и здравословен метод и се вълнувам за опцията това да се случи.”

Ако той в действителност направи преместването, Джоунс е убеден, че ще има триумф заради обстоятелството, че ще има преимущество в скоростта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР