Джон Джоунс е преговарял с UFC за битка между него

...
Джон Джоунс е преговарял с UFC за битка между него
Коментари Харесай

Джон Джоунс: UFC не иска да плаща за битката ми с Нгану

Джон Джоунс е преговарял с UFC за борба сред него и Франсис Нгану, само че не са стигнали до на никое място. В последните дни двамата бойци не спираха да се заяждат в обществените мрежи и се схванаха за пердах, само че постоянно крайната дума е на огромните в UFC. " Bones " и " Тhe Predator " желаеха доста пари от UFC, само че шефовете не са подготвени да развържат кесиите и Джоунс е отчаян.

Той показа няколко поста в обществените мрежи, в които стартира да приказва за отдръпване от ММА и заплаши, че ще бъде навън в идващите години. Малко по-късно първенеца се осъзна и затвори страницата с Нгану, с цел да се обърне към новото предизвикателство в полутежка категория, каквото е Ян Блахович. Ето какво написа Джоунс в обществените мрежи:
" Преговаряхме с UFC и още преди да стартираме да приказваме за пари, те не бяха подготвени да дадат повече за супер борбата с Нгану. От UFC споделиха, че евентуално ще изкарам повече от продадените платени гледания. Мога да се отдръпва от ММА още през днешния ден. Вече си свърших работата и дадох развлечение на почитателите в последното десетилетие. Беше занимателно, ще се забележим след година или две. Може би ще се завърна, в случай че решат да вършат добър бизнес. До тогава ще упражнявам за здраве и ще съм със фамилията си. Имах време да обмисля нещата и към този момент съм по-малко прочувствен. Тъжно е, че от UFC не ме правят оценка в борба с най-страшния войник в тежка категория. Ях Блахович, допускам, че ти си идващ. "

Maлко по-късно и Нгану се включи и изрази отчаяние, че още веднъж ще е неактивен цяла година.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Death Clutch MMA (@deathclutchmma) на Май 21, 2020 в 6:44 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР