Джон Бон Джоуви пристигна в легендарното студио Аби Роуд“, където

...
Джон Бон Джоуви пристигна в легендарното студио Аби Роуд“, където
Коментари Харесай

Хари се сдуши с Бон Джоуви в студиото на Бийтълс

Джон Бон Джоуви дойде в именитото студио „ Аби Роуд “, където „ Бийтълс “ записваха шлагерите си, предадоха от „ DailyMail “. Рокаджията ще презапише песента „ Unbroken “ на паметната си група „ Бон Джоуви “, в която се пее за американските ветерани, страдащи от посттравматичен стрес, за игрите „ Invictus “ - интернационалното спортно събитие за контузени или заболели военни чиновници, учредено от принц Хари. Там Джон ще се срещне с внука на Елизабет II, който ще следи записа. Певецът също ще опише на Хари и за създавнето на парчето. Музикантът ще забие новата версия дружно с хора на „ Invictus “.

„ Ще дам на Хари тамбурина и ще забележим какво ще направи “, пошегува се Джоуви в изявление. „ Исках да му подаря тази ария за игрите, желаех да дам нещо на народа. Припевът този път ще е изпълнен от 12 ветерана. Новата версия на парчето ще бъде включена в новия ни албум, а то ще излезе като сингъл на време за игрите и се надявам да събере малко пари за организацията “, добави артистът.

Джон призна, че към този момент не е сигурен по какъв начин би трябвало да се обръща към Хари, откакто принцът разгласи отдръпването си от кралското семейство.

„ Чудех се по какъв начин да постъпя, по какъв начин да му крещя. После осъзнах, че той към този момент ще е „ Изпълнителят, прочут преди като Принц “, пошегува се артистът, препращайки към псевдонима на починалия си сътрудник Принс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР