Джон Болтън, бившият съветник на Белия дом по въпросите на

...
Джон Болтън, бившият съветник на Белия дом по въпросите на
Коментари Харесай

Джон Болтън: Няма да гласувам за Доналд Тръмп!

Джон Болтън, някогашният консултант на Белия дом по въпросите на националната сигурност, съобщи, че няма да гласоподава за Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския на президентските избори в Съединени американски щати през ноември и че се надява Тръмп да не бъде втори мандат президент, написа английският в. "Гардиън ".

В изявление за телевизия Ей Би Си нюз, в което показа новата си книга, съдържаща разкрития за работата му в Белия дом, Болтън посочи, че когато е почнал работа като консултант по националната сигурност, е считал, че "много от историите за Тръмп са изопачени. Излезе обаче, че не е по този начин ", сподели Болтън.



Доналд Тръмп

"Не мисля, че той би трябвало да е президент. Той не е кадърен за този пост. Не мисля, че той разполага с компетентността, нужна за тази работа. Не мисля, че той е закостенял републиканец. Няма да гласоподавам за него през ноември. Определено няма да гласоподавам и за Джо Байдън ", акцентира Болтън в изявлението си за Ей Би Си нюз.

Вчера в. "Дейли телеграф " написа, че Болтън има желание да гласоподава за претендента на демократите Джо Байдън, като се базира на негово изявление, че на изборите през 2016 година е предпочел да гласоподава за Тръмп, вместо за Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, само че че "след като видях президента от близко, не мога да направя това още веднъж ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР