Джон Бърнър е починал от нараняванията си след ужасна злополука,

...
Джон Бърнър е починал от нараняванията си след ужасна злополука,
Коментари Харесай

Тегне ли прокоба над "Бързи и яростни"? Загина нов член от екипа

Джон Бърнър е умрял от пострадванията си след ужасна акцидент, до момента в който снима " Живите мъртви ". Каскадьорът, който е част и от екипа на " Бързи и гневни ", е бил отведен в болница със съществени пострадвания на главата, откакто паднал от 20 фута от балкон на бетонен под на 12 юли, съобщава thesun.co.uk.
TMZ оповестява, че 33-годишният каскадьор умрял в четвъртък вечерта, заобиколен от приятелите и фамилията си. Ричард Хоук, виновен за службата на окръжния окръг Коуета, съобщи, че повода за неговата гибел е контузия при удар.

" Той незабавно беше превозен в болница и краткотрайно спряхме производството. Ние поддържаме Джон и фамилията му в нашите мисли и молебствия. ", оповестяват от филмовата компания.
Джон е изпаднал в мозъчна гибел, откакто е изгубил равновесие до момента в който репетирал сцена на борба с артист. Всичко трябвало да приключи с рутинно рухване от балкон.

След като чу за случая, приятелката му Дженифър Кокър изрази шока и тъгата си в обява във Фейсбук.

Тя написа: " Джон заслужава да бъде забелязан от всеки неврохирург и лекар, до момента в който един от тях не види, че има живот в него и не го върне при нас ".

Актрисата Ан Махони изрече съболезнованията си, когато чу новината и сподели на почитателите си: " Много горест за Джон през днешния ден. Молете се за фамилията му. Молете се за тях, апелирам! "

Джон се появяваше и в други известни филми, в това число " Бързи и гневни ".

Шефовете на AMC прекратили фотосите след повредата.

Компанията, която съставлява каскадьора, съобщи, че проверява случая.

В изказване те споделиха: " Бяхме осведомени за сериозна контузия на член на SAG-AFTRA на снимачната площадка и проверяваме обстановката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР