Джон Бърнър е починал от наранявания след ужасна злополука, докато

...
Джон Бърнър е починал от наранявания след ужасна злополука, докато
Коментари Харесай

Почина още един член от екипа на "Бързи и яростни"

Джон Бърнър е умрял от пострадвания след ужасна акцидент, до момента в който снима "Живите мъртви ". Каскадьорът е част и от екипа на "Бързи и гневни ". Той е бил отведен в болница със съществени пострадвания на главата, откакто паднал от 20 фута от балкон на бетонен под. Това се е случило на 12 юли, оповестява Daily Star.

33-годишният каскадьор умрял в четвъртък вечерта, заобиколен от приятелите и фамилията си. Джон е изпаднал в мозъчна гибел.

"Той незабавно беше превозен в болница и краткотрайно спряхме производството. Ние поддържаме Джон и фамилията му в нашите мисли и молебствия ", оповестяват от филмовата компания.

След като чу за случая, приятелката му Дженифър Кокър изрази шока и тъгата си в обява във Фейсбук. Тя написа: "Джон заслужава да бъде забелязан от всеки неврохирург и лекар, до момента в който един от тях не види, че има живот в него и не го върне при нас ".

Актрисата Ан Махони изрече съболезнованията си, когато чу новината и сподели на почитателите си: "Много горест за Джон през днешния ден. Молете се за фамилията му. Молете се за тях, апелирам! "

Джон се появяваше и в други известни филми, в това число "Бързи и гневни ".

Компанията, която съставлява каскадьора, съобщи, че проверява случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР