Джокович: Това бе най-добрият ми мач през седмицатаСветовният номер 1

...
Джокович: Това бе най-добрият ми мач през седмицатаСветовният номер 1
Коментари Харесай

Джокович: Това бе най-добрият ми мач през седмицата

Джокович: Това бе най-хубавият ми мач през седмицата
Световният номер 1 Новак Джокович призна, че е изиграл най-хубавия си мач от началото на седмицата при успеха над Кевин Андерсън в полуфиналите на Финалите на АТР.

Сърбинът се наложи над противника си 6-2, 6-2, с цел да доближи до решаващия мач за купата в Лондон, без да загуби сет досега. „ Мисля, че това бе най-хубавият ми мач през седмицата. И пристигна в точния миг – Кевин играе ужасно от началото на шампионата. Направих пробив в откриващия гейм, което бе доста значимо, тъй като той доста разчита на сервиса си. Опитвах се да печеля оптимален брой точки на втория му сервис и се получи “, разяснява Джокович след триумфа.

Джокера ще се опита да стигне до шестата си купа от влиятелния финален шампионат на АТР, като на финала той ще се изправи против Александър Зверев, който към този момент победи един път в груповата фаза. „ Играх доста добре против него в групата, само че не мисля, че той бе на най-хубавото си равнище. Той направи страховит мач против Роджър и сервира доста мощно, тъй че методът ми ще бъде сходен на днешния. Това е финален мач за годината и за двама ни, тъй че дано по-добрият завоюва “, сподели водачът в международната класация. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР