Джокович си уреди сблъсък със Зверев в ШанхайПоставеният под номер

...
Джокович си уреди сблъсък със Зверев в ШанхайПоставеният под номер
Коментари Харесай

Джокович си уреди сблъсък със Зверев в Шанхай

Джокович си уреди конфликт със Зверев в Шанхай
Поставеният под номер 2 в главната скица Новак Джокович се класира за полуфиналите на конкуренцията от сериите Мастърс 1000 в Шанхай след триумф над Кевин Андерсън с 7-6 (1), 6-3.

Двубоят с Андерсън протече по равносилен метод в първия сет, като двамата печелеха по-често безапелационно своите сервис геймове. В тайбрека обаче 31-годишният сърбин наложи своята воля и завоюва изрично дългия гейм с 7-1 точки.

Втората част стартира превъзходно за намиращия се в отлична форма Джокович и той проби подаването на южноафриканеца, с цел да поеме контрола върху събитията на корта. До края на дуела той не позволи съмнения и се класира за полуфиналите.

Там той се изправя против Александър Зверев, който по-рано победи Кайл Едмънд след 6-4, 6-4. Двамата към този момент си осигуриха място в заключителния Мастърс на осемте най-хубави в Лондон.

14-кратният първенец от шампионатите на Големия шлем е насочен към поредна влиятелна купа през сезона след триумфите си на Уимбълдън, Синсинати и Ю Ес Оупън. Сърбинът също по този начин се бори и за първата позиция в международната класация, която сега е управлявана от испанеца Рафаел Надал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР