Джокович ще получи две награди на АТР преди заключителния турнир

...
Джокович ще получи две награди на АТР преди заключителния турнир
Коментари Харесай

Джокович ще получи две награди на АТР преди заключителния турнир в Лондон

Джокович ще получи две награди на АТР преди заключителния шампионат в Лондон
Първата ракета в света Новак Джокович бе почетен с два наградата на Мъжката тенис асоциация (ATP) - за №1 в края на сезона и за Завръщане на годината.

Този сезон сърбинът взе присъединяване в 60 мача и в 49 от тях записа победи. Ноле съумя да завоюва четири трофея - на Мастърсите в Синсинати и Шанхай и в конкуренциите от Големия шлем Уимбълдън и Ю Ес Оупън.

Джокович също по този начин си подсигурява довеждане докрай на първа позиция в ранглистата на АТР, без значение от резултатите на заключителния шампионат за сезона в Лондон. Съревнованието започва в неделя, противници на сръбския тенисист в груповата фаза са Джон Иснър, Александър Зверев и Марин Чилич.

След като претърпя интервенция на лакътя в средата на предишния сезон, Джокович започва мъчно през 2018 година и през юни имаше баланс от 14 победи и осем провали, като бе 22-и в ранглистата. 31-годишният тенисист обаче след старта на сезона на трева загуби единствено три от 35 мача и тези резултати му помогнаха да се завърне на върха. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР