Джокович отново не даде шансове на Шарди, Медведев си уреди

...
Джокович отново не даде шансове на Шарди, Медведев си уреди
Коментари Харесай

Джокович отново не даде шансове на Шарди, Медведев си уреди дуел с Федерер

Джокович още веднъж не даде шансове на Шарди, Медведев си уреди двубой с Федерер
Поставеният под №2 Новак Джокович записа чиста победа в два сета против Жереми Шарди в дуел от втори кръг на Мастърса в Шанхай. Сърбинът се наложи над французина с 6-3, 7-5 след един час и 23 минути игра.

Това бе 12-и мач сред двамата и 31-годишният Джокович победи за 12-и път френския си връстник, като Шарди няма даже и извоюван сет във всичките срещи.

Днес сърбинът бе доста стабилен на личен сервис през целия дуел, като завоюва 85 % точки на първи сервис и не даде нито една опция за пробив на противника си. Джокера от своя страна реализира по един пробив в двата сета, което му бе задоволително, с цел да стигне до чист триумф. Съперник на Ноле в 1/8 финалите ще бъде спечелилият от мача сред италианеца Марко Чекинато и корееца Хьон Чунг.

В друга среща от Мастърса руснакът Даниил Медведев победи представителя на домакините Цзе Чжан с 3-6, 7-6 (9-7), 6-4, а оспорваната борба на корта продължи близо два часа и половина. Медведев си обезпечи среща с лидера в схемата Роджър Федерер, който почива в първи кръг. Маестрото завоюва миналогодишното издание в Шанхай след победа над Рафаел Надал, който не взе участие в тазгодишния шампионат поради контузия.

22-годишният Медведев до момента не е излизал на корта против 15 години по-възрастния от него швейцарец. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР